1930 Ref
8 Slaapkamers
8 Badkamers
320 m² Gebouwd

Dubbel Chalet in de Franse Alpen in Courchevel, Frankrijk

Tarentaise, Loire, France
Sold

Het bieden begint: 5 Dec 2022 4 PM EST
Momenteel genoteerd voor €3.36M met reserve | Voorverkoopschatting €1.5M-€2.5M

Dit charmante dubbele chalet in Courchevel, Frankrijk komt regelrecht uit een sprookje. Met het hele jaar door een adembenemend uitzicht op de Franse Alpen, is het liefde op het eerste gezicht vanaf het moment dat u de prachtige stenen buitenkant ziet. Knus naast de open haard in de met hout betimmerde woonkamer of bewonder de prachtige natuurlijke schoonheid vanaf het balkon. Met natuurlijk hout door het hele huis, van de balkenplafonds tot de keukenkastjes, zult u getroffen worden door de warmte van deze Franse ontsnapping. Geniet van een warm drankje op de patio na een dag op de piste in de winter of een glas wijn in de zomerzon. Gelegen in het hart van een mooi dorp, is dit dubbele chalet uit een sprookjesboek het perfecte toevluchtsoord in de bergen.

Eigendomsgegevens verstrekt door verkoper of anderen; koper dient dit te verifiëren.

COURCHEVEL, FRANKRIJK
Courchevel, gelegen in de beroemde Franse Alpen, maakt deel uit van de Trois Vallées, het grootste skigebied en een van de beroemdste vakantieskigebieden ter wereld. Tegen de achtergrond van de adembenemende natuurlijke schoonheid van de bergen en de torenhoge dennen wachten luxe hotels en restaurants met Michelin-sterren. Of u nu een dag op de piste doorbrengt, het winkelcentrum Forum bezoekt, ontspant in een van de sublieme kuuroorden of uitgaat en van het nachtleven geniet, Courchevel heeft activiteiten die bij uw stemming passen. Als u meer van Frankrijk of de omliggende Europese landen wilt verkennen, ligt Genève op twee uur rijden, Lyon en Turijn op drie uur rijden en Milaan op vier uur rijden. Dit prachtige Franse bergstadje zal u helpen om echt la joie de vivre te ervaren - vrolijk genieten van het leven.

EIGENSCHAPPEN
$ 100.000 aanbetaling vereist

Architectonische kenmerken | Charmante, traditionele Franse skichalets met stenen en houten buitenkant; Natuurlijke houten balkenplafonds.

Interieur: prachtige houten details; badkamer met bad met klauwvoet; ruime woonkamer met open haard; open woonkamer; ensuite badkamers.

Buitenfuncties | Groot terras met prachtig uitzicht op de Alpen; balkon; parkeerplaats; volgroeide boomgaard en grote tuin.

Extra ruimtes | Skiruimte; kelder; opslagschuur; garage.

Locatie | 10 minuten van Courchevel centrum; 2 uur van Genève stad en vliegveld; 3 uur van Lyon-Saint Exupéry vliegveld; 4 uur van Milaan.

Eigendomsgegevens verstrekt door verkoper of anderen; koper dient dit te verifiëren.

To go to this auction and get an update on all European Auctions please leave your name and email address, to get direct access.

Word als eerste geïnformeerd over nieuw internationaal vastgoed dat geveild gaat worden