1444 Ref
5 Slaapkamers
5 Badkamers
137 m² Terras
722 m² Gebouwd
4.828 m² Perceel

Spanje, Benahavís (Marbella), La Zagaleta

Benahavis, Malaga, Spain
To go to this auction and get an update on all European Auctions please leave your name and email address, to get direct access:

* Now LIVE: Bidding open.
* Total building cost where: € 6.750.000.
* Wordt verkocht aan de hoogste bieder, geen reserve
* Neem contact met ons op voor meer informatie of om te leren hoe u kunt deelnemen aan de veiling.

Deze prachtige moderne villa in La Zagaleta is gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en een breed scala aan extra's om de eigenaar luxe op zijn best te bieden. Vanwege de westelijke oriëntatie en het spectaculaire uitzicht op de bergen, kunt U vanuit deze villa genieten van prachtige zonsondergangen.

Binnen in het pand vinden we een gezellige woonkamer met hoge plafonds, kamerhoge ramen en een open haard. Dit prachtige huis heeft ook een kantoorruimte, een bioscoopruimte, een binnenzwembad, een sauna en een jacuzzi, waardoor het moeilijk zal zijn om redenen te vinden om dit huis te verlaten. Alle slaapkamers hebben directe toegang tot de terrassen en een zwembad. Buiten dit oogverblindende pand bevinden zich verschillende eetgedeeltes in de buitenlucht en een barbecueplek waar U aangename momenten kunt doorbrengen met familie of vrienden. Elke hoek van deze villa in La Zagaleta is speciaal ontworpen om aan de meest exclusieve smaken te voldoen.

Meer informatie over La Zagaleta in onze blog of www.lazagaleta.com

Plattegronden

Word als eerste geïnformeerd over nieuw internationaal vastgoed dat geveild gaat worden