1461 Ref
6 Slaapkamers
6 Badkamers
250 m² Terras
725 m² Gebouwd
4.200 m² Perceel

Marbella, Nueva Andalucia, La Cerquilla, Los Naranjos Golf

La Cerquilla, Marbella, Malaga, Spain
To go to this auction and get an update on all European Auctions please leave your name and email address, to get direct access:

* veiling 13 mei
* Verkoop aan de hoogste bieder

Ontdek deze unieke villa met uitzicht op de golfbaan, een villa die de hele dag veel licht biedt en een fantastisch uitzicht op de golfbaan Los Naranjos heeft.

U krijgt toegang tot deze woning via een elektrische poort. Een oogverblindende veranda verwelkomt U. Op dat moment zult U een prachtig uitzicht vanuit de dubbelhoge gang ontmoeten. De kamers op de eerste verdieping zijn verbazingwekkend, met gewelfde plafonds en een eigen privéterras. Op de begane grond kunnen we eenpersoonskamers vinden die net zo speciaal zijn als de woonkamer met hoge plafonds, de bibliotheek met een eigen open haard waar je klassiekers uit de literatuur kunt lezen die worden verlicht door vlammen of een grote keuken in Amerikaanse stijl met een eetkamer, zoals evenals een groot kookeiland en apparaten van prestigieuze merken. Als U van een heerlijke maaltijd wilt genieten terwijl U de mediterrane bries voelt, leiden de keukendeuren U naar een overdekte buiten eethoek die in verbinding staat met de tuin.

De begane grond omvat twee slaapkamers, een benijdenswaardige speelkamer met eigen bar, een volledig uitgeruste keuken en een enorme garage waar U zonder problemen uw voertuigen kunt parkeren. Aan de buitenkant van het pand vinden we de prachtige tuin, waar U kunt genieten van momenten met uw familie en vrienden rond een Gazebo-barbecue of het gezellige privézwembad.

Word als eerste geïnformeerd over nieuw internationaal vastgoed dat geveild gaat worden