1882 Ref
7 Slaapkamers
4 Badkamers
870 m² Gebouwd
3.561 m² Perceel

Charmante plattelandsvilla bij Bologna, Italië

Bologna, Bologna, Italy
Sold

Momenteel genoteerd voor €1.6M | Voorverkoopschatting €700K - €1.4M
Het bieden begint: 27 oktober, 2022 4 PM EDT

De eigenaren van dit prachtige landgoed in Emilia-Romagna en het bijbehorende gastenverblijf dateren uit de 17e eeuw en hebben veel van het eeuwenoude karakter en vakmanschap liefdevol bewaard. U kunt de volgende in de rij zijn. De ongelooflijke aandacht voor details en fijne materialen doordringen het interieur, van de ingewikkelde plafonds met houten balken tot de antieke open haarden en het meubilair en de kunstwerken. Toch functioneert het ook moeiteloos voor ontspanning en dagelijks vermaak. Grote gemeenschappelijke ruimtes om samen te komen, zowel binnen als buiten. Dit landgoed ligt op bijna een hectare grond, bezaaid met volwassen, aromatische bomen. Geniet van uw serene oase vanuit de hoofdwoning en het gastenverblijf. Buiten zijn schoonheid en geliefde karakter biedt dit karakteristieke landgoed ook een unieke geschiedenis en overlevering. Het diende als toevluchtsoord in beide wereldoorlogen. De legende vertelt dat een plaatselijke Passatore (Robin Hood figuur) zijn schat ergens op het landgoed verborg. Deze blijft vandaag de dag verborgen.

EMILIA-ROMAGNA, ITALIË

Emilia-Romagna is een weelderige, vruchtbare regio die wereldwijd bekend staat om zijn keuken met parmezaan, balsamicoazijn en Parmaham. Het strekt zich uit van Bologna tot aan de Middellandse Zee en de Adriatische Zee en biedt landschappen die variëren van landbouwgrond en glooiende heuvels tot thermale bronnen, bergen en kustlijn. De meest iconische merken van Italië komen uit Ferrara en omgeving, zoals Ferrari, Lamborghini, Ducati, Maserati en Pagani. Emilia-Romagna heeft vele kunstenaars en filmmakers geïnspireerd, waaronder Luciano Pavarotti, Bernardo Bertolucci, Frederico Fellini en Pier Paolo Pasolini. Uw landgoed ligt in Cento, een klein stadje ten noorden van Bologna en vlakbij Ferrara, de meest noordoostelijke stad in Emilia-Romagna en een van de meest geschiedenisrijke steden van Italië. Boek een felbegeerde reservering bij Massimo Bottura's 3-Michelinsterrenrestaurant in Modena. Wandel door de door UNESCO beschermde Byzantijnse en Romeinse architectuur in Ravenna. De hele stad Ferrara staat op de UNESCO-lijst van kerken en paleizen uit de Renaissance. Zon en strand wachten op u op slechts anderhalf uur rijden.

EIGENSCHAPPEN

- $ 100.000 aanbetaling vereist
- Totaal: 871 m2 | .88-acre (3.549 m2) | 7 slaapkamers | 4 badkamers
- Architectonische kenmerken | Houten balken en gewelfde plafonds; Meerdere antieke open haarden; openslaande deuren; Verlichtingsarmaturen, schilderijen en meubilair uit die tijd; Wapen.
- Hoofdwoning | 6.781 sf over 3 verdiepingen; woonkamer met twee aparte ingangen op de tuin Eetkamer; Keuken; Woonkamer met open haard; voorkamer en badkamer; garderobe; enorme dubbele kamers wasruimte met aparte ingang; Woonkamer met biljart/spelkamer; 4 slaapkamers en 2 volledige badkamers.
- Gastenverblijf | 2.594 sf over 2 verdiepingen; Open ruimte: woonkamer, keuken, eetkamer - badkamer wasruimte -interne wijnkelder; - 3 slaapkamers en 2 volledige badkamers; woonkamer bibliotheek; Franse deuren met toegang tot veranda en tuinen; parkeerplaats; originele houtopslag.
- Buitenfuncties | Tuinen met volwassen, aromatische bomen; Overdekte veranda's
- Andere ruimtes & voorzieningen | Appartement voor de huishoudster met eigen ingang; wasruimte; zitkamer en badkamer
- Locatie | 45 minuten ten noorden van Bologna; 45 minuten van Modena: 1,5 uur van Venetië; 3 uur van Milaan; 2 uur van Rimini; 2 uur van Florence; 45 minuten van Bologna Guglielmo Marconi Airport.
- Eigendomsgegevens verstrekt door verkoper of anderen; koper dient dit te verifiëren.

To go to this auction and get an update on all European Auctions please leave your name and email address, to get direct access.

Ontvang als eerste de nieuwste internationale eigendommen.